Constant verbetering realiseren

Kwaliteitsbewaking

Kwaliteit wordt onder andere gewaarborgd door regelmatige inspecties en een dagelijks klanttevredenheidsonderzoek. Op de hoofdvestiging van Service Glasherstel OverGelder is een kwaliteitsmanager aanwezig. Deze manager is verantwoordelijk voor de aansturing van de monteurs en alle verrichte werkzaamheden.

Certificering

Bij al onze werkzaamheden is continu aandacht voor het milieu, de
arbeidsomstandigheden en kwaliteit van dienstverlening. Dat komt uw organisatie direct ten goede. Ons beleid is hier dan ook volledig op gericht en bepalend. De hoge standaarden die wij hanteren zijn bevestigd in diverse certificaten waaronder ISO 9001 en het VCA-certificaat.

GBO Vakcertificaat

Het GBO Vakcertificaat is een initiatief van Bouwend Nederland, vakgroep GLAS. Het staat voor vakbekwaamheid, kwaliteit en veiligheid. Al onze servicemonteurs zijn altijd volledig GBO-gecertificeerd om aan de hoogste normen binnen de branche te kunnen voldoen. Ook trainingen in klantgerichte vaardigheden zijn hierbij vanzelfsprekend. We zetten graag nét dat stapje extra.

Mocht u meer willen weten over het GBO Vakcertificaat dan kunt u kijken op glasspecialisten.nl

Materieel

Onze mobiele werkplaatsen zijn volledig uitgerust met alle professionele benodigdheden voor een vakkundig en snel herstel van iedere glasschade. De herkenbare bedrijfswagens zorgen i.c.m. bijpassende bedrijfskleding voor een professioneel en uniforme uitstraling.

Automatisering

Al onze servicemonteurs zijn voorzien van een mobile device met geavanceerde software (Vitris). De volledige afhandeling van ruitschade verloopt geheel geautomatiseerd, papierloos en voor u altijd inzichtelijk. De schadelast is hiermee beheersbaar om toekomstige schade te beperken.