Glasspecialisten.nl online!

De compleet vernieuwde website glasspecialisten.nl is sinds 22 januari online. Het initiatief komt van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS, de werkgeversvereniging voor werkgevers die actief zijn in de vlakglasbranche. De vakgroep GLAS is de belangenbehartiger voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verhandelen, bewerken en plaatsen van vlakglas. Bij de Vakgroep GLAS zijn ongeveer 170 bedrijven aangesloten, van verschillende grootte en met uiteenlopende activiteiten. Het ledenbestand bestaat uit relatief kleine bedrijven die zich bijvoorbeeld in één activiteit gespecialiseerd hebben tot grote multinationals met alle disciplines in huis.

De doelgroepen voor deze website zijn o.a. architecten, aannemers, bouwbedrijven, maar ook particulieren en staat bomvol waardevolle informatie over glastoepassingen, glasproducten, nieuws en inspirerende projecten. Tevens is er veel technische informatie en FAQ’s over glas te vinden.

Alle leden van Vakgroep GLAS zijn op deze website te vinden en worden vanaf nu ‘glasspecialist’ genoemd. Op de ledenlijst staat achter de leden – die het GBO Vakcertificaat behaald hebben – een logo van het GBO Vakcertificaat. Als lid kan natuurlijk ook Service Glasherstel OverGelder niet ontbreken en staan wij vermeld met onze vestigingen in Deventer, Enschede, Hoogeveen en Zwolle.

Neemt u gerust eens een kijkje op www.glasspecialisten.nl