GBO Vakcertificaat

Het GBO Vakcertificaat is een initiatief van Bouwend Nederland, vakgroep GLAS. Het staat voor vakbekwaamheid, kwaliteit en veiligheid. Glaszetters en glasmonteurs van GBO gecertificeerde bedrijven zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Dit biedt opdrachtgevers belangrijke voordelen. Alle servicemonteurs van Service Glasherstel OverGelder zijn altijd volledig GBO-gecertificeerd om aan de hoogste normen binnen de branche te kunnen voldoen.

LEES VERDER

Glasspecialisten.nl online!

De compleet vernieuwde website glasspecialisten.nl is sinds 22 januari online. Het initiatief komt van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS, de werkgeversvereniging voor werkgevers die actief zijn in de vlakglasbranche. De vakgroep GLAS is de belangenbehartiger voor bedrijven die zich bezighouden met het produceren, verhandelen, bewerken en plaatsen van vlakglas. Bij de Vakgroep GLAS zijn ongeveer 170 bedrijven aangesloten, van verschillende grootte en met uiteenlopende activiteiten. Het ledenbestand bestaat uit relatief kleine bedrijven die zich bijvoorbeeld in één activiteit gespecialiseerd hebben tot grote multinationals met alle disciplines in huis.

LEES VERDER

FirstGlass Eindejaar Special

In deze speciale uitgave van FirstGlass laten we – zo op het eind van 2020 – toch nog even van ons horen… In dit eigenaardige jaar waarin de wereld er ineens anders uit is komen te zien en veel bedrijven drastisch het roer om hebben moeten gooien, heeft Service Glasherstel OverGelder – op 1,5 meter – haar werkzaamheden onverminderd door kunnen zetten.

 

FirstGlass ontvangen? Meld u hier aan.
Of ga naar FirstGlass.nl

LEES VERDER

Kleurrijk spiegelend glasherstel

In opdracht van Samenwerking Glasverzekering hebben de specialisten van Service Glasherstel OverGelder een bijzondere ruit vervangen met breukschade. Het spraakmakende gebouw L’arc en Ciel in Deventer is een opvallende verschijning in de belangrijkste aanrij-route van de stad. De imposante spiegelende glazen gevel verandert met de kijkhoek mee van groen naar oranjerood.

lees verder & bekijk de video

In de media: Glas in Beeld

Service Glasherstel OverGelder vervangt draadglas Zwolse kolos

Het Maagjesbolwerk oogt als een fort in het centrum van Zwolle. Passanten zien een bakstenen kolos, omgeven door water en met, sinds kort, nieuw beglaasde luifels ter vervanging van de industrieel ogende platen draadglas op het dak. Dit glas en de bevestigingsconstructie bleken te gevoelig voor harde windvlagen en raakten bij verschillende stormen beschadigd.

LEES VERDER

Geen reclame – wél glasherstel!

Het was u wellicht al opgevallen dat op de Nederlandse NS-stations geen reclame meer te zien is. Oorzaak: JCDecaux – een Franse exploitant van abri’s – heeft een rechtzaak aangespannen tegen NS en is van mening dat het miljoenen-contract had moeten worden aanbesteed… Een lastige kwestie, maar dat neemt niet weg dat glasherstel niet gewoon direct hersteld moet worden.

BEKIJK VIDEO