Samen op pad voor het goede doel

Henko heeft ALS. Goede vrienden Arno & Pim initieerden een sponsorloop van Pieterburen tot Maastricht: Het Pieterpad (500 km). Het doel: een aangepaste Caddy-bus zodat Henko zijn bewegingsvrijheid kan behouden. Richard Ackerstaff – directeur van Service Glasherstel OverGelder – was meteen enthousiast, sponsorde de wandelactie voor Henko én liep met een aantal goede vrienden ook zelf mee. (zie interview: https://youtu.be/BaOdFA7m-08 )

Lees & kijk verder

Nieuwe ‘glazen kroon’ in Zwolle

In 2017 werd Service Glasherstel OverGelder al de opdracht verstrekt voor het verwijderen van het 1.300 m2 tellende glazen dak van appartementencomplex en winkelcentrum Het Maagjesbolwerk in Zwolle. Het 9 mm draadglas bleek niet bestand tegen de weersinvloeden. In samenwerking met Vlakglasrecycling Nederland werd snel en veilig het gehele glazen dak ontmanteld, afgevoerd en gerecycled.

 

LEES & KIJK VERDER

Vernieuwde glasheldere uitstraling

De hoofdvestiging van Service Glasherstel OverGelder in Deventer heeft een glasheldere make-over gekregen. Met nieuwe frisse vlaggen en een duidelijke herkenbaarheid op de ronde luifel boven de entree is de glasherstel-gigant weer helemaal up-to-date. De levensgrote visual op de roldeur maakt het helemaal af en zorgt nu al voor hele leuke reacties.

De vernieuwde uitstraling is onlangs aangebracht door Nice Letters. Deze professionals op het gebied van signing zorgen er ook voor dat het wagenpark van Service Glasherstel OverGelder volledig in de herkenbare huisstijl wordt gemaakt.

De rijdende werkplaats die niet stil mag staan

De mobiele werkplaatsen van Service Glasherstel OverGelder vormen een levensader van het bedrijf. De rijdende werkplaatsen moeten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. En dat vraagt veel van Wensink, de leverancier van de custom made Mercedes sprinters.

 

Herkenbaar
Je ziet hem geregeld rijden in het noorden en oosten des lands. Mercedes Sprinter, witte bovenkant, rode voorkant, blauwe streep op de achterkant. Op de motorkap het logo van Service Glasherstel OverGelder, net als op de flank.

lees verder

Wat is lek dubbel glas?

Wanneer dubbel glas lek is dan vormt zich vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas. Het vocht tussen dubbel glas is niet te verwijderen tussen de glasplaten. Het is aan te raden de ruit te vervangen. Het vervangen van dubbel glas kunnen wij voor u uitvoeren!

 

Einde van de levensduur

In de meeste gevallen heeft dubbel glas een fabrieksgarantie van 10 jaar. Na 10 jaar neemt de kwaliteit van dubbel glas af en de kans op lekkage neemt toe. Wanneer thermopane glas aan het einde van zijn levensduur is (maximaal 30 jaar), is het aan te bevelen het dubbel glas te vervangen.

Meer informatie