Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij of kunt u het antwoord op onze website niet direct vinden?
Bel, mail, app of chat gerust even met ons. We helpen u graag. U kunt ons ook eenvoudig via het contactformulier uw vraag stellen.

Heeft u hele specifieke vragen over glas?
De meest gestelde vragen vind u hier: glasspecialisten.nl

In welke regio zijn jullie werkzaam?

Wij voeren glasherstelwerkzaamheden uit in het werkgebied (en +/- 50 km rondom de plaatsen) Deventer, Zutphen, Apeldoorn, Zwolle, Hoogeveen, Enschede en Hengelo. Dit gebied bestrijkt ongeveer 1/5 van Nederland.

Welke typen glas leveren jullie?

Wij kunnen elk type glas direct zetten en vervangen! Wij kijken goed naar uw woonwensen en uw woonsituatie bij de keuze voor het juiste type glas. Enkel glas, dubbel glas, inbraakwerend glas, draadglas, HR++ isolatieglas, Triple glas, decoratief glas en zonwerend glas. Of het nu gaat om enkel glas plaatsen in een binnendeur, of het vervangen van een complete achterpui met HR++ isolatieglas, voor iedere glaszetklus kunt u ons bellen op 085 202 0611.

Welke gegevens moet ik bij de hand hebben bij het isolatieglas bestellen?

U kunt de globale afmetingen van het glas aan ons doorgeven en u dient door te geven of u enkel- of isolatieglas wenst. Onze glaszetters komen de ruit inmeten voor een definitieve prijsopgave.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat jullie glaszetters isolatieglas plaatsen?

Wilt u op de dag van de afspraak voor het plaatsen van de ruit de vensterbank en de directe werkomgeving leeghalen? De eventuele gordijnen, zonwering en/of vitrage zodanig van het glas houden dat onze glaszetters gemakkelijk bij het kozijn kunnen komen.

Is er sprake van glasbreuk? Let u dan op de volgende punten:
▪ Glas is scherp; laat het liggen tot de glaszetter komt. Is dat niet mogelijk, pak dan grote scherven altijd tussen duim en wijzvinger en stop de scherven in een doos. Veeg glasscherven of splinters op parketvloeren, vloerbedekking of plavuizen uiterst voorzichtig bij elkaar.
▪ Indien het glas geplaatst is met een elastische kit, die moet doorharden en drogen, is het niet raadzaam om het glas binnen vier dagen schoon te maken. U zou de kit uit de voeg over het glas kunnen verspreiden.

Ik wil zelf dubbel glas plaatsen, leveren jullie dan ook?

Bij zelf glas zetten bieden wij ook alle benodigde materialen en ondersteuning. Belt u ons op 085 202 0611 voor advies en voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kan ik bij jullie dubbel glas online bestellen?

Dat is mogelijk, vul hier uw bestelgegevens in. U ontvangt dan allereerst een vrijblijvende prijsopgave.