Glasschade? Dat is snel en goed geregeld!

Is uw ruit stuk? Onze vakkundige glaszetters zijn altijd dichtbij en lossen het vakkundig, snel en voordelig voor u op.

1: Neem contact op

Bel: 085 202 0611, whatsapp of chat direct met onze meldkamer

2: Snel ter plaatse

Wij zijn binnen 25 minuten ter plaatse en berekenen geen voorrijkosten

3: Alles geregeld

Wij zijn erkend door alle verzekeraars en handelen alles voor u af.

Compleet ontzorgt

Als u belt met onze meldkamer dan hoort u direct wat de volgende stappen zijn tot razendsnel glasherstel. Het landelijk netwerk van Service Glasherstel met daarnaast een sterke regionale functie is in staat om razendsnel een glasschade te herstellen. Daarnaast kunnen wij ook met de juiste vakkundigheid een nieuwe ruit plaatsen conform de gestelde normen en richtlijnen. Zo kunnen wij voldoen aan de voorwaarden van de door fabrikant gestelde eisen om voor garantie in aanmerking te komen.

Uw veiligheid staat voorop

Bij glasschade kunnen wij u vandaag nog helpen. Als uw pand door glasschade koud en onveilig is geworden, zorgen wij dat dit snel wordt opgelost. Ligt er gebroken glas op de grond? U kunt het gerust laten liggen, want onze glaszetter ruimt al het gebroken glas veilig open monteert een nieuwe ruit.

Vooraf een offerte?

Wilt u vooraf de kosten inzichtelijk hebben of heeft u andere vragen? Bel ons direct of doe hier uw offerteaanvraag. Wij nemen op werkdagen binnen 4 uur contact met u op.

Tips bij glasbreuk

Als uw glas kapot is zorgen wij natuurlijk voor snel en vakkundig herstel. Voor, tijdens en na de glas reparatie staan wij ook voor u klaar met tips en advies:

Heroverweeg het glastype

Verouderde soorten dubbel glas bieden doorgaans niet meer het te verwachten comfort. Service Glasherstel OverGelder kijkt naar al uw woonwensen bij het bepalen van het juiste glastype. Misschien is geluidsisolatie ook belangrijk of kan veiligheidsglas vervelende situaties voorkomen. Wij luisteren naar u en komen met een vakkundig advies op maat.

Schilderen na glasherstel

Na het herstellen van een gebroken ruit raden wij aan om ook uw glaslatten opnieuw te schilderen. Het schilderen van het kozijn lukt vaak wel, maar het schilderen van de glaslatten is werk voor een ervaren schilder. Informeer naar onze glasservice-totaal tarieven en laat het gerust aan ons over

Kozijn- en houtrotreparaties

Uit onze ervaring blijkt dat bij het plaatsen van glas houtrot constateren. Dit hoeft niet direct te betekenen dat u het kozijn hoeft te vervangen. In 90% van de gevallen is herstel goed mogelijk en kunt u veel geld besparen. Wij bieden een compleet glasservice-pakket en onze ervaren servicemonteurs verwijderen de aangetaste stukken kozijn en vervangen deze voor nieuw, of herstellen dit met een twee-componenten product waarna het glas geplaatst kan worden. In sommige gevallen is herstel niet mogelijk en kunnen wij ook nieuwe kozijnen plaatsen. Natuurlijk verrichten wij altijd in overleg de eventuele reparaties.