Is uw ruit beschadigd?

Onze ervaren glaszetters staan altijd paraat om snel en vakkundig uw problemen te verhelpen.

1: Neem direct contact op

Bel ons op 085 202 0611, stuur ons een WhatsApp-bericht of start een chatgesprek met onze meldkamer voor directe assistentie.

2: Snel ter plaatse

Binnen 25 minuten zijn wij bij u ter plaatse, en het beste van alles? Wij rekenen geen voorrijkosten.

3: Alles geregeld

Wij zijn erkend door alle grote verzekeraars, wat betekent dat wij al het papierwerk voor u afhandelen.

Compleet ontzorgt

Wanneer u contact opneemt met onze meldkamer, vertellen wij u direct welke stappen u moet nemen voor een snelle oplossing van uw glasproblemen. Ons landelijk netwerk, gecombineerd met een sterke regionale aanwezigheid, stelt ons in staat om snel en efficiënt op te treden bij glasschade. Of het nu gaat om reparatie of vervanging, wij plaatsen nieuwe ruiten volgens de hoogste normen en richtlijnen, om aan de eisen van fabrikanten voor garantie te voldoen.

Uw veiligheid staat voorop

Als uw pand door glasschade onveilig is geworden, zorgen wij ervoor dat dit snel wordt opgelost. Onze glaszetters ruimen gebroken glas veilig op en monteren direct een nieuwe ruit om uw veiligheid te waarborgen.

Vooraf een offerte?

Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn? Bel ons direct of vraag hier online een offerte aan. Wij nemen op werkdagen binnen 4 uur contact met u op.

Waarom Service Glasherstel OverGelder kiezen? Omdat we niet alleen snel en professioneel zijn, maar ook uw gemoedsrust waarborgen met onze complete service en expertise.

Tips bij glasbreuk

Als uw glas kapot is zorgen wij natuurlijk voor snel en vakkundig herstel. Voor, tijdens en na de glas reparatie staan wij ook voor u klaar met tips en advies:

Heroverweeg het glastype

Verouderde soorten dubbel glas bieden doorgaans niet meer het te verwachten comfort. Service Glasherstel OverGelder kijkt naar al uw woonwensen bij het bepalen van het juiste glastype. Misschien is geluidsisolatie ook belangrijk of kan veiligheidsglas vervelende situaties voorkomen. Wij luisteren naar u en komen met een vakkundig advies op maat.

Schilderen na glasherstel

Na het herstellen van een gebroken ruit raden wij aan om ook uw glaslatten opnieuw te schilderen. Het schilderen van het kozijn lukt vaak wel, maar het schilderen van de glaslatten is werk voor een ervaren schilder. Informeer naar onze glasservice-totaal tarieven en laat het gerust aan ons over

Kozijn- en houtrotreparaties

Uit onze ervaring blijkt dat bij het plaatsen van glas houtrot constateren. Dit hoeft niet direct te betekenen dat u het kozijn hoeft te vervangen. In 90% van de gevallen is herstel goed mogelijk en kunt u veel geld besparen. Wij bieden een compleet glasservice-pakket en onze ervaren servicemonteurs verwijderen de aangetaste stukken kozijn en vervangen deze voor nieuw, of herstellen dit met een twee-componenten product waarna het glas geplaatst kan worden. In sommige gevallen is herstel niet mogelijk en kunnen wij ook nieuwe kozijnen plaatsen. Natuurlijk verrichten wij altijd in overleg de eventuele reparaties.