Welkom bij Service Glasherstel OverGelder

Uw vertrouwde partner voor professioneel glasherstel en hoogwaardige glasproducten in Overijssel en Gelderland. Onze missie is om niet alleen glasreparaties uit te voeren, maar ook gemoedsrust te bieden aan onze klanten. Met onze jarenlange ervaring en toegewijd team van experts streven we ernaar om aan al uw glas gerelateerde behoeften te voldoen, of het nu gaat om particuliere woningen, bedrijfspanden, gemeentelijke gebouwen of winkelketens.

Onze vestigingen zijn strategisch verspreid om snel en efficiënt te kunnen reageren op uw glasbehoeften. We zijn begonnen in Deventer, waar we onze wortels hebben gevestigd en een sterke reputatie hebben opgebouwd als betrouwbare glashersteller. Daarna openden we onze deuren in Enschede, Hoogeveen en Zwolle, waar we met dezelfde toewijding en expertise onze klanten bedienen. En tot slot, hebben we onze vestiging in Nijmegen geopend, waarmee we ons bereik vergroten en onze klanten in die regio bedienen met dezelfde hoge kwaliteit service en producten waar we om bekend staan.

Bij Service Glasherstel OverGelder geloven we in transparantie en klanttevredenheid. Daarom streven we ernaar om elke stap van het proces duidelijk en begrijpelijk te maken voor onze klanten. Van het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering van het project, wij zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent en tevreden bent met het resultaat.

Onze vestigingen: