Glasherstel voor non-profit organisaties zoals gemeenten en scholen

Een betrouwbare partner voor snel glasherstel (bij calamiteiten) is een onderschat fenomeen. Door onze jarenlange ervaring in de publieke sector weten wij dat de benadering van bijvoorbeeld gemeenten en scholen een andere aanpak vraagt dan een standaard schademelding.

Goed geregeld met Service Glasherstel OverGelder

Overheidsgebouwen hebben een representatieve functie. Scholen in het bijzonder hebben tevens een zeer kwetsbare doelgroep: scholieren. Wij begrijpen dat een snelle afhandeling van glasschade hierbij cruciaal is. Ook is voorlichting belangrijk, want vaak wordt onderschat dat glas een gevaarlijk product is. Wij weten dat de richtlijnen en normen juist zijn opgesteld om gevaarlijke situaties te vermijden.

Na een melding wordt binnen een paar minuten contact opgenomen met de melder om de verwachte aankomsttijd van de servicemonteurs te bevestigen. Voor grotere schades treedt ons calamiteitenplan in werking. Wij zijn dan in staat meerdere wagens in te zetten om het eventuele langdurige sluiten (van bijvoorbeeld een school) te voorkomen.

Capaciteit bij calamiteit

Een veel voorkomend probleem is om bij meerdere glasschades, ruiten op korte termijn gerepareerd te krijgen. Veel lokale glasherstellers missen voldoende mankracht, voorraad en soms ook de expertise om snel veel glasschades te herstellen. Daarnaast speelt een goede telefonische bereikbaarheid ook vaak een rol. Veel bedrijven zijn niet ingesteld op de huidige 24-uurs economie.

24 uur per dag gratis geregeld!

  • (private label) meldkamerservice 24/7
  • binnen 25 minuten ter plaatse (bij spoed)
  • herstel door gecertificeerde servicemonteurs
  • complete administratieve afhandeling
  • inspectie, rapportage & advisering