Van direct glasherstel tot een duurzaam advies

Of u nu glasschade heeft of bijvoorbeeld uw woning wilt isoleren? Service Glasherstel OverGelder staat voor u klaar. Ons professionele team van adviseurs en servicemonteurs zijn dé experts en helpen u graag verder. Van razendsnel glasherstel tot een gedegen en compleet verduurzamingsadvies.

Glasherstel van a tot z

Een kapotte ruit is al vervelend genoeg en dat wilt u graag snel hersteld zien. Wij staan – indien nodig – binnen 25 minuten bij u op de stoep staan voor professioneel glasherstel en in 99% van alle schademeldingen wordt het herstel volledig gedekt door uw verzekeraar… en ook dat regelen wij voor u.

Bespaar met isolatieglas

Uw huis isoleren kan op vele manieren. Enkel (of gewoon dubbel glas) zijn doorgaans de zwakste thermische schakels in een huis en hierdoor gaat een aanzienlijke hoeveelheid warmte verloren. U verliest hierdoor wooncomfort en u betaalt te veel energiekosten. HR++ en HR+++ glas voorkomt dit en we adviseren u hier graag in.

GBO Vakcertificaat

Het GBO Vakcertificaat is een initiatief van de Bouwend Nederland Vakgroep GLAS. Het staat voor vakbekwaamheid, kwaliteit en veiligheid. Al onze servicemonteurs zijn altijd volledig GBO-gecertificeerd om aan de hoogste normen binnen de branche te kunnen voldoen. Mocht u meer willen weten over het GBO Vakcertificaat dan kunt u kijken op glasspecialisten.nl

24 uur per dag gratis geregeld!

  • 24/7 schademelding: 085 202 0611
  • Binnen 25 minuten ter plaatse (bij spoed)
  • Herstel door gecertificeerde servicemonteurs
  • Geen voorrijkosten
  • Erkend door alle verzekeraars