GBO Vakcertificaat

Het GBO Vakcertificaat is een initiatief van Bouwend Nederland, vakgroep GLAS. Het staat voor vakbekwaamheid, kwaliteit en veiligheid. Glaszetters en glasmonteurs van GBO gecertificeerde bedrijven zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Dit biedt opdrachtgevers belangrijke voordelen. Alle servicemonteurs van Service Glasherstel OverGelder zijn altijd volledig GBO-gecertificeerd om aan de hoogste normen binnen de branche te kunnen voldoen.

Het werk van de glaszetter en -monteur wordt meer divers en steeds complexer. Er komen steeds meer verschillende glasproducten en toepassingen van glas. Dit stelt hoge eisen aan de medewerkers en het bedrijf, met name op het gebied van kennis en vakbekwaamheid.

Als u een glaszetter of glasmonteur inschakelt wilt u er zeker van zijn dat het glas wordt geplaatst conform de geldende normen en met behulp van de nieuwste technieken. Medewerkers in het bezit van het GBO Vakcertificaat zijn uitgebreid geschoold bij Kenniscentrum Glas of andere erkende instanties. Deze scholing wordt periodiek herhaald, zodat de vakbekwaamheid en de kennis van de medewerkers altijd up to date is. Dit biedt u als opdrachtgever uiteraard vele voordelen. Kies dus altijd voor een vakman.

Wilt u meer weten over het GBO Vakcertificaat kijk dan eens op: www.glasspecialisten.nl