Service Glasherstel

Service Glasherstel is een glasservice-organisatie met een landelijke dekking in Nederland. Een organisatie met één aanspreekpunt, één vaste prijslijst, een goede service, goed verzorgde en opgeleide medewerkers, een centrale facturatie én een rampenplan is in Nederland uniek!

Onze meldkamer

In onze eigen goed uitgeruste meldkamer worden schades op de meest moderne wijze 24 uur per dag, 365 dagen per jaar razendsnel uitgevoerd. Jaarlijks verwerken wij meer dan 240.000 herstelopdrachten. Onze medewerkers van de meldkamer behandelen de glasbreukmeldingen, dragen zorg voor de administratieve werkzaamheden en onderhouden voortdurend contact met onze glaszetters. Met de modernste hard- en software, de goed opgeleide glasservice-medewerkers en de juiste combinatie tussen deze factoren, maken van onze meldkamer de belangrijkste schakel in een goede glasservice-organisatie.

Werkgebied glasherstel

Ons werkgebied in glasservice is van Deventer, Apeldoorn, Zwolle tot Enschede en van Hoogeveen tot Zutphen. Service Glasherstel OverGelder voldoet aan de landelijke criteria, zoals: Servicegerichtheid, Kwaliteit, Flexibiliteit, Professionaliteit en Motivatie.

Lage prijzen glasherstel

Omdat Service Glasherstel een landelijke organisatie is, kan zij doormiddel van inkoopvoordeel de glasprijzen laag houden. Wij hanteren voor al onze vestigingen één uniforme prijslijst. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijs van bijvoorbeeld veiligheidsglas of dubbel glas?

Download hier onze corporate brochure.