Onze werkwijze

Wij nemen al uw zorgen uit handen bij ruitschade en glasisolatie

Als u glasschade heeft of uw pand wilt isoleren, dan zoekt u een betrouwbare vakman die uw zorgen uit handen kan nemen. Bij Service Glasherstel OverGelder bent u dan aan het juiste adres.

Onze unieke formule bij het vervangen van een ruit:
  • 24/7 bereikbaarheid. Schademelding kunt u per telefoon, whatsapp, livechat, of e-mail indienen
  • bij spoed binnen 25 minuten ter plaatse. Dag én nacht;
  • gecertificeerde glaszetters, opgeleid binnen de eigen glaszetacademie;
  • geen voorrijkosten; onze tarieven zijn inclusief voorrijden én opruimwerkzaamheden;
  • erkend door alle verzekeraars.
24/7 bereikbaar

Onze eigen, goed uitgeruste meldkamer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor onze glasservice op het telefoonnummer 085 202 0611.

Binnen 25 minuten ter plaatse

Onze glaszetters rijden met 160 mobiele glasbeladen servicewagens 24/7, 365 dagen per jaar in uw regio rond om glasherstelwerkzaamheden uit te voeren en glasisolatie aan te brengen. Wij beloven u zeer snel ter plaatse te zijn bij een spoedsituatie, binnen 25 minuten!

Gecertificeerde glaszetters

Bij een vervelende situatie als glasbreuk of een grote klus als ruitvervanging wilt u zeker weten dat u betrouwbare vakmensen inschakelt. Wij garanderen dat onze eigen glaszetters een uitmuntende, uniforme kwaliteit van werkzaamheden afleveren. Altijd met een glimlach. Onze glaszetters zijn opgeleid binnen onze eigen glaszetacademie en doen nét dat stapje extra om u tevreden te stellen. Zo ruimen ze alle glasscherven bij glasbreuk netjes op en informeren zij u altijd over de conditie van uw kozijnen. In overleg met u kunnen zij desgewenst houtrotherstelwerkzaamheden uitvoeren.  De glasservice van Service Glasherstel OverGelder is gewaarborgd door KWH-label en VCA-, ISO-, NPR- en NEN normen.

Geen voorrijkosten

Bij ons geen onverwachte kosten. U betaalt uitsluitend voor de glasherstelwerkzaamheden die onze glaszetters van tevoren met u afspreken. Als onze glaszetters tijdens hun werkzaamheden bijvoorbeeld houtrot aantreffen, dan nemen zij altijd contact met u op om te overleggen over herstelwerkzaamheden.

Erkend door alle verzekeraars

Alle Nederlandse verzekeraars vergoeden de rekeningen van Service Glasherstel OverGelder, mits de werkzaamheden binnen de dekking van uw glasverzekering vallen. Wilt u graag weten of uw glasschade wordt gedekt? Wij zoeken het graag gratis en vrijblijvend voor u uit!
Een bedrijf of organisatie is in Nederland wettelijk verplicht een calamiteitenplan te hebben volgens Artikel 15 van de Arbeidsomstandighedenwet. Veel zakelijke opdrachtgevers van Service Glasherstel hebben ons als glaszetter opgenomen in hun rampen- of calamiteitenplan. Onze kracht is dat wij in tijden van calamiteiten, een groot aantal glaswagens in kunnen zetten. Een landelijke organisatie met één aanspreekpunt, één vaste prijslijst, een goede service, goed verzorgde en opgeleide medewerkers, een centrale facturatie én een rampenplan is in Nederland uniek!