Kies altijd voor een vakman

Wie garandeert dat u kwaliteit in huis haalt wanneer u een glasbedrijf zoekt? Kwaliteit is vaak pas zichtbaar nadat het product of dienst geleverd is. Behalve, wanneer het bedrijf over een keurmerk beschikt of gecertificeerd is. Dat betekent dat aantoonbaar aan met zorg vastgestelde kwaliteitsnormen is voldaan. Met dat in het achterhoofd hebben de leden van Vakgroep GLAS zich uitgesproken voor het certificeren van glaszetters en monteurs.

Met het GBO vakcertificaat van Vakgroep GLAS laten de leden zien dat uitsluitend met vakbekwame en opgeleide medewerkers wordt gewerkt. Dat betekent niet alleen dat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn, maar ook dat er verantwoord en veilig wordt gewerkt. En tevens dat eventuele faalkosten tot een minimum beperkt worden. Kortom: zaken waarmee vakmanschap zichtbaar wordt gemaakt en leden van Vakgroep GLAS zich onderscheiden van hun concurrentie. Als lid van Vakgroep GLAS zijn ook alle servicemonteurs van Service Glasherstel OverGelder gecertificeerd.
Meer over onze kwaliteitsnormen vind u hier

Voordelen van werken met bedrijven met GBO vakcertificaat
De glaszetters en glasmonteurs met een GBO-certificering zijn volgens de hoogste standaarden in de branche geschoold. Hierdoor zijn er voor u als klant belangrijke voordelen:
• Beschikking over aantoonbare kennis van glas en beschikbare glasproducten.
• Altijd op de hoogte van de meest recente beglazings- en/of montagevoorschriften.
• Altijd op de hoogte van de geldende en toe te passen wet- en regelgeving.
• Kennis van wanneer en hoe veiligheidsbeglazing moet worden toegepast.
• Medewerkers zijn in het bezit van een B-VCA diploma.

Meer informatie:
Kijk dan eens op: www.glasspecialisten.nl