Glas: de duurzame oplossing

Investeer slim en bespaar energie. Dat is ons motto en daar helpen we u graag bij. Service glasherstel OverGelder heeft de expertise in huis om u volledig te informeren en te adviseren over isolerend glas. We bespreken met u de mogelijkheden, wat de te verwachten besparing zal zijn en maken een complete offerte die passend is bij uw woonsituatie.

HR++ en Triple glas

HR++ is dubbel glas met twee isolatielagen en isoleert veel beter dan enkel of gewoon dubbel glas. Met triple glas (ook wel HR+++ glas genoemd) is tegenwoordig het meeste rendement te halen. De warmte blijft in uw huis en dat woont heerlijk comfortabel. Triple glas is soms te dik of te zwaar voor bestaande draaiende kozijnen. U kunt dan kiezen voor nieuwe kozijnen of het laten plaatsen van HR++ glas.

Minder CO2

Naast de comfortabele voordelen (geen tocht, geen condens, minder geluid) kunt u ook flink besparen op energie. Een lager energieverbruik draagt bij aan een beter klimaat en vermindert de CO2-uistoot. Ook is het verstandig om onverwarmde ruimtes in uw huis te voorzien van isolatieglas. Er gaat hier veel warmte verloren als deze grenzen aan kamers die wel verwarmt worden.

Alles weten over HR++ en Triple glas?
Lees er hier meer over.

Wilt u isolerend dubbelglas, HR++ of triple beglazing aanschaffen, of heeft u dit al gekocht? Dan is het verstandig de informatie in deze brochure goed door te lezen, zodat u optimaal profijt heeft van uw beglazing.

 

   HR++ glas heeft de volgende voordelen:

   • Beperkt thermisch verlies tijdens de winter
   • Energiebesparingen (investering binnen 2 jaar terugverdiend)
   • Zeer hoge lichttransmissie
   • Neutrale kleur voor transmissie en weerkaatsing
   • Zeer goede thermische isolatiekenmerken
   • U-coëfficiënt tot 1,1 W/m²K (isolatie waarde HR++)
   • Minder condensatie op de ruiten